Indlæser
 Pakker bliver sendt med GLS.  Gratis fragt ved køb over 550 kr 

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for al samhandel med idegarn.dk
 
Betaling:
IdeGarn modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og VIABILL se betingelserne  http://www.viabill.com/forbrugere/. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle priser er angivet i danske priser inkl. moms og andre afgifter.
IdeGarn krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Levering:
IdeGarn prøver at efterstræbe at afsendelsen samme dag.
Levering med GLS.

IdeGarn sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. IdeGarn kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender IdeGarn naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret:
IdeGarn yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.Reklamationsretten dækker ikke fejl ved forkert vask, Det er vigtig at gemme banderolen ved evt. reklamation . Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles IdeGarn indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder IdeGarn returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
IdeGarn
Hjorterodsvej 14
8500 Grenaa
linda@idegarn.dk
Vare returnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og IdeGarn har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.
Fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os tydeligt meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til  linda@idegarn.dk 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden at have kontaktet os først. Du skal sende dit køb retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efterdu har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, Med andre ord du kan gennemse  varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som når man køber i en fysisk butik. Du må gennemse varen, men ikke tage den i egentlig brug. Tilbagebetaling af købsbeløbet, hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet ( vi vudere prisen på forringelsen ). Uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådantilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion,medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Idegarn
Hjorterodsvej 14
8500 Grenå
Du kan også fortryde købet ved at give os  tydelig en meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.