Trustpilot

Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger

 


IdeGarn

CVR: 37 27 13 06

Hjorterodsvej 14

8500 Grenaa
Mail: linda@idegarn.dk
Telefonnummer: 60 77 97 32 

( Mellem 9:00 og 17:00 på hverdage

og Lørdag 9:00 - 14:00)

 

Du kan kontakte IdeGarn ( Linda Nielsen ) på ovennævnt telefonnummer og mail adresse.

Jeg vil svare inden 24 timer på hverdage.

 

 

Enkeltmandsvirksomhed.

 

Betaling

 

 

IdeGarn modtager betaling med

  • Dankort/VISA-Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • MobilPay
  • Mastercard
  • VIABILL

Se betingelserne for VIABILL på https://www.viabill.dk/

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.


Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 40,-.

 

Har du allerede en Viabill konto, koster det 40kr. i gebyr hver måned.


Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.


ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  
Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

 

Alle priser er angivet i danske priser inkl. moms og andre afgifter.

 

IdeGarn krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

 

 

Fragt

Levering:

IdeGarn prøver at efterstræbe at afsendelsen samme dag.
Levering: 1 - 3 dage med GLS.

 

 

Ved bestilling inden kl 12:00 på hverdage sendes pakken samme dag.

Fragt priserne er incl. moms.

 

Til Danmark:

Nærmeste udleveringssted

 

GLS udleverings sted.

Vægt 0 - 5 kg    45 dkr

 

 

Med omdeling med GLS

 

Vægt  0 - 5 kg   68 dk

 

Gratis fragt ved 500,00 DKR

 

 

Ved gratis fragt bliver pakken sendt til nærmeste GLS udleverings sted.

Vær opmærksom på at der kun kan opnås gratis fragt ved levering til Danmark, og kun  til nærmeste udleveringssted hvis du køber for over 500,-


 

Vi benytter GLS pakkepost med track & trace.

Eventuelle toldgebyrer og andre gebyrer ved indførelse i ovennævnt land.
står før købers regning.

 

IdeGarn sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.  I tilfælde af decideret udeblevne leverancer, fremsender IdeGarn naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

 

Reklamationsret:

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

IdeGarn yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Kontakt os inden du sender varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl ved forkert vask, Det er vigtig at gemme banderolen ved evt. reklamation . Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles IdeGarn indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder IdeGarn returneringsomkostninger i rimeligt omfang,

såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

 

Varereturnering:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

IdeGarn
Hjorterodsvej 14
8500 Grenaa

linda@idegarn.dk

Tlf: 60779732

 

Vare returnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion:

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og IdeGarn har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret:

Der er for forbrugere 14 dages fortrydelseret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os tydeligt meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til linda@idegarn.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden at have kontaktet os først.

 

Fortrydelse af en del af købet
 

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

 

Uafhentet pakke / hvis du ikke henter din pakke fra pakkeshop.

Hvis din pakke kommer retur til os efter hentefristen fra GLS pakkeshop er udløbet, vil du blive opkrævet et gebyr på 100,- for uafhentet pakke. Dette gebyr dækker vores pakning, håndtering og sending af pakken samt GLS´s håndtering af pakken.

 

Returnering


Du skal sende dit køb retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og varens stand, når du sender den retur.

 

Garn der udgår fra IdeGarn sortiment eller udgået farver som sælges med rabat, har du 14 dages retur ret.

 

Varens stand, når du sender den retur.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, Med andre ord du kan gennemse  varen på samme måde, som hvis du købte den i en fysisk butik.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som når man køber i en fysisk butik. Du må gennemse varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet ( vi vudere prisen på forringelsen ) Beløbet tilbagebetales  uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådantilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion,medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Porto bliver ikke tilbagebetalt.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Idegarn

Hjorterodsvej 14

8500 Grenå

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, eller afleveres hos Idegarns adresse.

 

 

 

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på idegarn.dk, har vi brug for følgende oplysninger

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

 
Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos www.idegarn.dk v/Linda Nielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse

 
Ejeren af www.Idegarn.dk v/Linda Nielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på er Linda Nielsen
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til idegarn.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos www.idegarn.dk  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.idegarn.dk  via e-mail info@idegarn.dk.    
 
Cookies


idegarn.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte IdeGarn v/Linda Nielsen, Hjorterodsvej 14, 8500 Grenaa. Mail: info@idegarn.dk.

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 


 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.10.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

..........................................................................................................................................

 

 

Til:

Idegarn.dk

Hjorterodsvej 14

8500 Grenaa

 

E-mail: info@idegarn.dk

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)

 

>